Ekofrukt

Stiftelsen Biodynamiska Produkter – som står bakom Ekolådan har med hjälp av ett kortfristigt lån från Biodynamiska Föreningen köpt en del av Ekofrukts odling. På så sätt har verksamheten räddats och Biodynamiska Produkter har kunnat säkerställa att våra kunder kan få ta del av den ekologiska odlingens fantastiska frukter som t ex plommon, päron, äpplen mm.

Men Stiftelsens resurser är begränsade, lånet som togs för köpet ska återbetalas och odlingen i Hallstahammar är bara ett av många projekt som behöver stöd. Stiftelsen Biodynamiska Produkter har därför inrättat ett särskilt riskkapitalkonto på Ekobanken i Järna. Kontot går under namnet Ekofruktskontot och tanken är att var och en som är intresserad av att stödja vår ekologiska fruktodling, ska ges möjlighet att sätta in pengar på kontot, pengar öronmärkta för att finansiera köpet av fruktodlingen i Hallstahammar.

Insättarna får ta del av skörden från odlingen och erhåller löpande information om hur den utvecklas. De inbjuds också att delta i kurser, avsmakningar, utflykter och liknande evenemang. Minsta möjliga insättning på Ekofruktskontot är 2 000 kronor. Uppsägningstiden lyder på 1 år vilket innebär att man måste meddela Ekobanken 1 år i förväg när man vill ta ut hela, eller delar av det insatta beloppet.


Ekofrukt, äpplen, päron och plommon
Stiftelsen Biodynamiska Produkter

08-554 810 30 · info@biodynamiskaprodukter.se

›› Fler kontaktuppgifter